Realizirani projekti

Nakupovalni center Granar

Beltinci

Lociran v nastajajočem podjetniško trgovskem območju GRANAR v centru velikega kraja ali malega mesta Beltinci tik ob cesti Murska Sobota.
Investitor: SGP Pomgrad d.d.
Prodaja in najem: IMO-REAL d.o.o.

opis projekta

Lociran v nastajajočem podjetniško trgovskem območju GRANAR v centru velikega kraja ali malega mesta Beltinci tik ob cesti Murska Sobota – Lendava predstavlja krajevni priključek na 21. stoletje. Glavni vhod objekta je izveden kot dostop do notranje »nakupovalne – trgovske ulice«, ki mu daje značilni pečat sodobne arhitektonske zasnove. Sam objekt najsodobnejše izvedbe tvori armirano betonska konstrukcija z ravno streho in vpadljivo fasado, izvedeno iz aluminija in stekla. Izvedba je enostavna in kvalitetna, predvsem pa vpadljiva – »nekaj, kar ni možno zgrešiti«. Dolga prednja fasada predstavlja dominanto prostora in kraja ter informacijo bistvene vsebine. Pred objektom je urejeno prostorno parkirišče s 190 mesti, dostop nanj pa izveden neposredno z glavne ceste.

A – neživilski manjši lokali in gostinski lokal, vsi vezani na notranjo ulico;

B – živilski , ki ga predstavlja market SPAR;

C – neživilski večji lokali z lastnimi zunanjimi vhodi in svojim delom zunanje steklene fasade.

A – Lokali, vezani na notranjo trgovsko ulico, so lahko skoraj poljubne velikosti od min. 40 m2 do max. 300 m2 , kar je razvidno iz prilog. Imajo skupne garderobe in sanitarije za osebje v zaledju objekta, kar omogoča boljši izkoristek prostora. Notranja fasada je zasteklena, vhod za stranke pa izveden s cevastimi rolo vrati. Stene so beljene oziroma izvedene iz lakiranih fasadnih panelov, stropovi pa spuščeni v rastru 60/60 cm. Osvetlitev je izvedena točkovno z downlight reflektorji, tla pa obložena s kvalitetno granitokeramiko. Pravo poslastico pa predstavlja gostinski lokal, katerega odprta površina se (lahko) zajeda v trgovsko ulico. B – Market SPAR je popolnoma samostojna enota, vezana na notranjo trgovsko ulico in predstavlja jamstvo prisotnosti kupcev, obiskovalcev in prodajalcev.


IMO-REAL D.O.O., Ulica Štefana Kovača 10, 9000 Murska Sobota :: T: +386 2 53 49 840 :: F: +386 2 53 49 830 :: E: info@imo-real.si | ©2009 IMO-REAL d.o.o.