Aktualni projekti

Vrstne hiše Šercerjevo naselje

Na lokaciji zahodno od nakupovalnega centra Maximus pripravljamo izgradnjo osmih vrstnih hiš.

opis projekta

Na lokaciji zahodno od nakupovalnega centra Maximus pripravljamo izgradnjo osmih vrstnih hiš. Z njimi želimo ustvariti prostor, ki bo ustrezal vsakdanjim potrebam po prostoru za bivanje in prostočasne dejavnosti. Hiše imajo zanimivo arhitekturno zasnovo ter so načrtovane skladno z načeli trajnostne gradnje.

Velikost parcel je od 285 – 376 m2. Neto tlorisna površina oz. velikost bivalnih prostorov bo 115,93 m2. Hiše bodo imele urejeno komunalno infrastrukturo ter vse komunalne priključke.

Načrtovane so kot dvo-etažne. Bivalni prostori so orientirani na vzhod, jug in zahod ter so tako sončni in svetli. V pritličju je dnevni bivalni del s pokrito teraso, s katere imamo pogled in dostop do zelenice. V nadstropju je nočni del s predvidenimi tremi sobami ter kopalnico. Zraven hiše je prostor za gradnjo nadstreška za parkiranje avtomobilov.

Hiše se bodo prodajale kot delno dokončane, s konstrukcijskimi gradbenimi deli etaž s končano streho. Takšen okvir bo zagotavljal, da razporeditev prostorov in njihovo velikost prilagajate svojim željam in potrebam ter si ustvarite hišo po vaši meri. Po dogovoru se hiša lahko tudi dokonča.

Predvideni materiali, izvedba in raba obnovljivih virov energije v hiši bo omogočala prijavo na razpise Eko sklada, pri katerem so na voljo nepovratna finančna sredstva.


V zavetju svojega doma preživimo veliko časa. Pri načrtovanju in gradnji hiš se tega zavedamo, zato dovolite, da na podlagi naših izkušenj in vaših želja naredimo za vas, najboljšo.


IMO-REAL D.O.O., Ulica Štefana Kovača 10, 9000 Murska Sobota :: T: +386 2 53 49 840 :: F: +386 2 53 49 830 :: E: info@imo-real.si | ©2009 IMO-REAL d.o.o.